Het bestellen

U kunt zowel afhaalbestellingen als bezorgbestellingen via onze webshop plaatsen. Wij kunnen de bestelling bij U aan de deur afleveren. Om van onze bezorgservice gebruik te kunnen maken, dient U voor minimaal € 10,00 bestellen.
Wij bezorgen uitsluitend in de directe omgeving. De bezorgkosten zijn gerelateerd aan de postcode van het afleveradres, deze kosten ziet u aan het eind bij het invoeren van uw bestelling. De bestelde artikelen worden tussen 9.00 en 11.30 uur bezorgd.

Wilt U de bestelling dezelfde dag nog bezorgd hebben, dan kunt u het beste de bestelling voor 9.00 uur telefonisch aan ons door geven.

Alle bezorgbestellingen dienen online betaald te worden via het nieuwe online betaalsysteem iDEAL.

Alle afhaalbestellingen moeten in de winkel betaald worden.

iDeal:
Ideal is het nieuwe online betaalsysteem van de grote banken van Nederland; Rabobank, ABN Amro bank, ING bank en de Postbank.

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Bezorgen buiten de vastgestelde regio
Het bezorgen van bestellingen buiten de vastgestelde regio is in sommige gevallen ook mogelijk. Hieraan zijn een aantal voorwaarden verbonden:

Bezorgkosten:
Voor het bezorgen van onze producten buiten de vastgestelde regio (bruidstaarten,ontbijtmanden e.d.) rekenen wij € 0,70 per kilometer heen en terug. Het aantal kilometers wordt uitgerekend met een routeplanner op internet, bijvoorbeeld www.routenet.nl

De betaling van de bestelling buiten de vastgestelde regio:
Wij bieden dan de mogelijkheid om de betaling op factuur te verrichten.
Het hele bedrag van de bestelling dient dan vooaf betaald te zijn. Administratiekosten € 1,50

Statiegeld bruidstaart standaard:
Wij zijn genoodzaakt € 60,50 statiegeld te vragen, voor een bruidstaart standaard. Bij inlevering van de bruidstaart standaard krijgt u dit bedrag uiteraard weer terug.

Ontbijtmand:
Voor het weer ophalen van de gebruikte ontbijtmand of bruidsstandaard buiten de vastgestelde regio rekenen wij hetzelfde als de bezorgkosten.

Bakkerij Kok vof
Hoofdstraat oost 36
8391 AW  NOORDWOLDE

Heeft u vragen?
Bel 0561 - 43 12 97 of stuur ons een e-mail of bericht.

Uiterste besteltijd
Bestellingen voor morgen kunnen vandaag uiterlijk tot 23:59 geplaatst worden.

Veilig betalen
iDeal PayPal